Welkom

Oikia is het Griekse woord voor huis. Oikia advies levert daarom een ”huisadvies” oftewel een advies op maat, dat staat als een huis.

Inhoudelijk ondersteunend bij de zoektocht naar nieuwe wegen binnen het ondernemerschap, met name op het snijvlak van particulier initiatief en overheidsbetrokkenheid. Procesmatige ondersteuning of interimmanagement behoren evenwel ook tot de mogelijkheden.

Elk proces start met een grondige kennismaking. Vier belangrijke pijlers staan hierbij centraal: kijken en luisteren, het pakket van eisen, de wensen, en de cultuur van de opdrachtgever. Een eigenzinnige en originele aanpak staat centraal bij Oikia advies. Maar ook door meedenken, openstaan voor elkaars belangen, vooruit denken, stimuleren en vooral niet remmen!

Door veel ervaring maar ook door het respecteren en uitdiepen van kennis en vaardigheden van alle betrokkenen, maakt Oikia advies van opdrachten een succes. Voor elke vraag wordt er gezocht naar een zo specifiek en passend mogelijk antwoord.

Zijn er raakvlakken, dan denkt Oikia advies graag met u mee. Een eerste oriënterende contact, om dat verder uit te zoeken, is uiteraard geheel vrijblijvend.

Sjaak Rambags