Profiel

 

Mijn naam is Sjaak Rambags. Ik ben geboren in 1955 en ben vanaf 1978 beroepsmatig actief. Gestart in de (jeugd)hulpverlening ben ik vrij snel overgestapt naar de overheid.

Een fulltime job bij de overheid in uiteenlopende functies heb ik tijdelijk gecombineerd met een functie als freelancer bij een landelijke koepelorganisatie.

Mede daardoor heb ik in  2004, in eerste aanleg overwegend hobbymatig, mijn eigen adviesbureau opgericht.

 Vanaf 2010 ben ik fulltime als ZZP-er actief en run ik mijn eigen adviesbureau, genaamd Oikia advies. Daarmee acteer ik vooral projectmatig op het snijvlak van ondernemerschap en overheidsbemoeienis.

In mijn vrije tijd investeer ik, naast de tijd voor mijn gezin, graag tijd in sport en reizen. Italië, tennis en denksporten zijn daarbij favoriet. Ik laat mij graag inspireren door muziek, architectuur, beeldende kunst of een goed boek.

Wanneer je met mij gaat werken zul je merken dat ik zeer energiek en gefocust ben; over veel creativiteit beschik en in staat ben om nieuwe verbindingen te maken. 

Als ik mijn kerncompetenties kort en bondig moet duiden dan zijn dat: een breed interesseveld; levenslustig; gedreven en doelgericht. Een dwarsdenker; strateeg en generalist. Een realist met een moreel kompas, die stevig in zijn schoenen staat. Authentiek en een mensenmens.